top of page

Cykeltur på Djurgården med hela familjen

Vad fort den här helgen har gått. Den har bara svischat förbi och plötsligt är det söndag kväll och det ligger en ny vecka framför oss. Ibland hinner man verkligen inte med.


Vi har haft en jättehärlig söndag som inleddes med en lång cykeltur på Djurgården, Maximilians allra första. Det gick riktigt bra och han njöt för fullt av att sitta bak på min cykel. Däremot gick det inte lika bra när han somnade och han inte kunde luta sig tillbaka ordentligt. Han verkade i och för sig inte besväras av det, men jag själv tyckte att det såg så obekvämt ut så vi skyndade oss hemåt.

Tycker det är så mysigt att hitta på saker tillsammans hela familjen. Djurgården är extra härligt att cykla vid. Det är så fin miljö och finns en massa ställen att stanna på för att ta en fika. Kruthuset hör till favoriterna eftersom det ligger fint vid vattnet och dessutom har rimliga priser till skillnad mot de flesta andra ställen på Djurgården.

Nu är det däremot jobb som gäller. Tara-webben ska uppdateras och manuset redigeras. Sitter vid skrivbordet och kommer förmodligen inte lämna den här platsen under större delen av kvällen.




Utvalda inlägg

bottom of page