top of page

Dagen efter den stora dagen

Det känns som att jag har nått en milstolpe. Jag har klarat av mitt första framträdande som författare och dessutom ser jag verkligen fram emot fler tillfällen då jag får presentera min bok och mitt skrivande.

I dag har jag haft en riktig egodag. Morgonpromenad på Djurgården, fika och jobb på min vän Vanessas café och chokladfrossa. I morgon börjar jag en kurs som kommer ge mig ännu mer kunskaper inom förlagsbranschen och på onsdag är det dags att träffa min redaktör. Sedan är det fullt fokus på ”Drömstigen” under några veckor. Jösses vad jag längtar efter att se boken färdig i butik. I maj 2016 blir det verklighet. Längtar!


morgonpromenad_djurgarden

Morgonpromenad på Djurgården. Superhärlig känsla att komma ut vid sextiden på morgonen och promenera i naturen mitt i stan. (Har jag sagt att träning är mitt nästa måste)


vanessas_cafe

Jag är så glad att jag kan sitta på Vanessas café om dagarna och skriva. Ett bra sätt att komma i från alla måsten hemma.


lakritschoklad_havssalt

Det här förtjänade jag i dag efter en helg av nervositet. Sååååå gott och sååååå onyttigt. Lakrischoklad med havssalt. Min nya favorit från Chokladfabriken.

Komentarai


Utvalda inlägg

bottom of page