top of page

Dags att ta tag i att-göra-listan igen

Jag har försummat min att göra lista den senaste veckan. Brukar annars vara ganska så nitisk för att få ihop vardagen med familj och jobb. Men eftersom det hände mycket annat, som att en nära släkting blev svårt sjuk, sköt jag det mesta åt sidan.

Min släkting har repat sig men är fortfarande dålig. Försöker hälsa på och vara där så mycket som möjligt. Finnas vid hens sida, hjälpa till med det jag kan. I morse var jag och de stora barnen och hälsade på. Vi satt och tittade på tv en stund tillsammans, drack lite te och småpratade. En mysig stund bortkopplade från den övriga världen och all stress och press.

För när någon blir sjuk stannar man själv upp. Man får sig en tankeställare kring vad som egentligen är viktigt. Det blir även många andra tankar som kommer. Om allt möjligt. Jag ska försöka åka och hälsa på en gång till innan vi åker till Båstad. Umgås en stund och bara finnas till hands.

I morgon är det dock andra släktingar som kommer vara där. Då ska jag passa på att beta av mail, Tara-jobb, manus och lite annat. Jag har fortfarande så mycket planer och tankar inför framtiden. Saker som jag vill göra och genomföra. I morgon ska jag samla ihop allt och försöka arbeta ut en plan för framtiden. Börja bocka av min att-göra-lista och gå igenom veckan som kommer. Och så ska jag såklart vara med min älskade familj ❤️

Utvalda inlägg

bottom of page