top of page

De bästa stunderna

Igår träffade jag mina bästa vänner Jenny och Victoria. Det blev en eftermiddag och kväll full av samtal och umgänge. Som jag älskar de här stunderna.

För det är speciellt att få komma hem till en nära vän. Sätta sig vid köksbordet, dricka en kopp te och bara prata om allt mellan himmel och jord.

Prata om drömmar, bläddra i broschyrer, berätta om det senaste som har hänt, om förhoppningar, om besvikelser och om drömmar. Prata om de små sakerna och om de stora sakerna. Ingenting är oviktigt eller dumt att prata om.

Att få umgås med vänner som känner en utan och innan. Som inte dömmer och som känner en utan och innan. Det är så värdefullt och jag är så enormt tacksam över att jag har de här två underbara kvinnorna i mitt liv.

Igår blev det fika, promenader, vi gick för att handla tacos som sen alla hjälptes åt att laga till. Jag skar grönsaker, Victoria stekte vegofärs och köttfärs, Jenny dukade och tog hand om sin fantastiskt gulliga fyramånaders bebis Selma. Victorias dotter Cassandra hjälpte till med maten. Max fick också hjälpa till att duka på sitt sätt, Melissa, Maja och Ebba lekte med Sigge och det var sådär bullrigt, glatt och härligt som man bara vill att det ska vara. Underbart. (Mina stora barn är hos farmor och farfar i Båstad så det var bara jag och Max (och Sigge) som kom från min familj 🙂 ).

Och det bästa av allt. Mobilen låg i hallen hela eftermiddagen och kvällen. Inga kort, inga störande signaler. Bara vi, i nuet. Precis som det ska vara!

Utvalda inlägg

bottom of page