top of page

Det blir en fyra – gravid vecka 20

Nu kan jag äntligen släppa nyheten som vi har burit på så länge. Vi ska få en liten bebis. Vår fyra!

I dag var vi på ultraljud och fick se vår lilla bebis. Det var en livlig liten en som visade sig från sin bästa sida. Redan nu har jag börjat känna rörelser i magen och speciellt på morgonen och kvällen när jag ligger ner känner jag bebbo krumbukta och ha sig. Supermysig. Ser så mycket fram emot att bli mamma igen.

I morgon går jag in i vecka 20. Tänk att halva tiden redan gått då. Det är helt otroligt vad tiden rusar fram. I höst ska jag skriva klart mitt råmanus, börja på nästa manus och göra en massa andra projekt. I januari kommer vår bebis. Det kommer förmodligen bli en del jobb med manus ändå men jag ska också passa på att njuta ordentligt av bebisen och första tiden.

För oss är blir det sista bebisen och det är lite speciellt. Det är liksom sista gången jag kommer känna en bebis i magen, se hur magen växer och vara med om den här omvälvande och underbara perioden. Det gäller att njuta ordentligt 🙂

Som ni förstår kommer det bli lite mer bebis och graviditet på bloggen.


bebis

Comments


Utvalda inlägg

bottom of page