top of page

Det här med dagisbaciller


A photo by David Mao. unsplash.com/photos/m0l5J8Lqnzo

En varm säng och en kopp te med rykande het dryck lockar när man inte känner sig helt hundra.


Drygt en vecka har mina små varit på dagis och skola och nu sitter jag här med halsont, huvudvärk och snuva. Vad är det med alla dessa dagisbaciller? Man hinner inte ens komma tillbaka från semestern innan det börjar hostas och snoras.

Jag förstår inte ens var det kommer ifrån? Finns bakterierna på förskolan som bara längtar efter att barnen ska komma tillbaka efter semestern eller vad är grejen?

Just nu har jag verkligen inte tid att vara sjuk. Eller när har man egentligen tid med det? I morgon ska jag till Bonnier och lära mig upplägget för Sköna Hems sajt och även hjälpa till med lite andra saker. Ser verkligen fram emot det och vill vara pigg. Är det någon som har något bra tips på hur man kurerar sig snabbt?

Mina gissningar är:

  1. Sömn. Sov, sov och sov

  2. Ta det lugnt och gör inte som jag spring runt på en massa saker

  3. Drick mängder av te mot det halsonda, gärna med mängder med honung. Hm, hur var det med koffeinintaget när man är gravid?

  4. Här står det still. Förslag/tips?

Comments


Utvalda inlägg

bottom of page