top of page

Extra skönt att komma hem efter en förmiddag i skogen


kanelbullens_dag_2016

Extramysigt att tända några ljus och mysa efter en förmiddag ute i skogen.


Den här helgen har verkligen varit efterlängtad. Manus, vila och aktiviteter med barnen står på agendan och det är precis det vi ska göra.

I morgon kväll ska manuset skickat iväg och jag är långt ifrån klar. Det betyder att jag har många timmar av jobb framför mig. Förutom manuset har vi varit i stallet. Isabelle har ridit på sin älskade Alwin och jag sprungit bredvid. Jättehärligt att komma ut i skogen. I dag var det dessutom lite höstruskigt väder men då blir det extra mysigt att komma hem till värmen igen.

Vet inte hur länge jag klarar att springa med bebis i magen men ett tag till i alla fall. Behöver röra på mig så mycket det går. Jag vet inte hur det är med er, men jag känner mig lite rastlös. Har ju skrivit tidigare om allt jag vill göra och det är likadant nu. Har så mycket spännande saker jag vill göra, både jobbmässigt men även resor, hemmafix, aktiviteter, kurser och andra saker. Ska göra en lista på allt jag vill hitta på och sedan är det bara att börja beta av den.

Comments


Utvalda inlägg

bottom of page