top of page

Falkenberg Strandbad – härlig avkoppling

Har precis kommit hem från Falkenberg Strandbad som jag besökte med en barndomsvän. Förutom Bokmässan var det ganska länge sedan som jag gjorde något för mig själv.


Falkenberg Strandbad var precis så charmigt och mysigt som jag hoppades att det skulle vara. Vi fick dessutom ett superfint rum. Wow, vilken känsla när vi kom in och blickade ut över en stor balkong med havet som utsikt.

Det blev en ganska intensiv vistelse med promenad längs stranden, sparitual med ansiktsmask, fotbad, lerinpackning av kroppen, hamam, isskrubb, ångbastu, torrbastu mm.

Kvällen avslutade med trerättersmiddag och sedan var vi så trötta att vi gick tillbaka till vårt rum och låg och pratade flera timmar.

Att unna sig något för sig själv gör mycket för energin. Det behöver egentligen inte vara en spavistelse. Ibland kan det räcka med en promenad, en fika med en vän, att få krypa upp i soffan och läsa en bok och dricka något gott, ta ett bad utan att någon rycker i handtaget och vill fråga ”bara eeeeeeeen sak mamma”.

Ska försöka bli ännu bättre på att unna mig egentid i vardagen även om jag kan tycka att det är svårt att få till just nu. Kände dock att den här vistelsen kom helt perfekt efter, som ni vet, några veckor av sjukdomar och oro. ❤️





Utvalda inlägg

bottom of page