top of page

Fjällvandra med barn – Storhogna

Efter nio kilometers vandring uppe på fjället är jag ganska mör i kroppen. Men väldigt nöjd. Att vandra med familjen är ett riktigt mysigt helgnöje, speciellt i vackert höstlandskap.


Det gick riktigt bra att vandra med barnen. V var lite sur i början och tyckte att vi skulle bära honom men när han insåg att vi inte kunde det eftersom P bar Max i en bärstol och jag hade en ryggsäck med picknicken så knallade han på.

Med siktet inställt på ett vattenfall några kilometer bort promenerade vi över fjället. Efter ett tag blev det picknick med varm choklad och baconsmörgåsar. Gillar verkligen att ge mig ut i naturen med barnen, vandra, cykla, åka skidor, plocka bär och upptäcka nya miljöer. Är så glad över att både jag och P uppskattar att göra sådana här saker.

Resten av dagen har vi slappat på hotellet, badat i poolen, ätit trerättersmiddag och tittat på film. Jag smet iväg en stund och arbetade med manuset också. Det blev några timmars jobb och känner mig väldigt nöjd med dagens redigering. I morgon är planen att redigera manuset på morgonen innan vi ska ut på en ny fjällvandring. Det blir en kortare tur än i dag. Tror det är klokt eftersom alla är väldigt trötta efter dagens vandring ???








Utvalda inlägg

bottom of page