top of page

Gravid vecka 23

Det händer inte så mycket på gravidfronten just nu. Men det är otroligt härligt att känna bebisen sparka och buffa runt. I fredags kände Isabelle en spark också när vi satt i soffan och tittade på film.

Magen börjar bli rätt stor och jag undrar om den ska vara det i den här veckan? Enligt min barnmorska kan magen bli jääääääättestor den här gången eftersom det är nummer 4. Vi får väl se vad som händer 😉

I ettermiddag ska vi åka in till Alicante och kika i affärer. Planerar att ta en vända på El Corte Ingles barnavdelning och köpa bebiskläder men även kläder till de stora barnen. Skulle även vilja ha någon mysig kofta till mig själv.

I går fick jag även ett samtal från Danderyd där jag planerar att föda. Eftersom jag har haft tre traumatiska förlossningar vill jag ha kejsarsnitt den här gången. För min och för min bebis säkerhet (alla barn fastnade; Alex kom med akut snitt, Isa kom på operationsbordet med sugklocka och Ville med sugklocka efter att de insett att hans värden började gå ner och att han mådde jättedåligt). Jag fick veta att det inte är något att diskutera och att det är självklart att jag får kejsarsnitt. Skönt tycker jag.

Så här känns det i vecka 23:

  1. Jag har lite ont i magen till och från – gissar att det är magen som växer

  2. Jag känner mig mer trött men försöker vila mer också

  3. Fotlossningen ger sig till känna men än är det inte så farligt så jag kämpar på

  4. Det är HUR mysigt som helst med alla sparkar och buffande

  5. illamåendet är nästan helt borta, det är bara om det går för långt mellan måltiderna som jag kan känna av ett svagt illamående


ville_bebis

Ville någon månad gammal.


Comentários


Utvalda inlägg

bottom of page