top of page

Hektisk vecka med jobb och roliga möten

God morgon. Måndag och en ny spännande vecka framför oss. Den här veckan är ganska hektisk för min del med mycket jobb varvat med roliga luncher och mys med barnen. Älskar höstvädret som är på väg in över oss. Den klara, friska luften och alla vackra färger.


Just nu sitter jag däremot och tar det lugnt en stund innan jag och Maximilian ska iväg på lunch. Dricker en kopp te njuter av lugnet här hemma medan Maximilian sover.

Snart är det dags att träffa en författarvän och luncha. Tänker ta en promenad ner på stan för att få röra lite på mig. Min viktresa går verkligen sådär just nu. Det blir lätt så när dagarna är fulla med jobb och aktiviteter. Ens egen träningstid är den som stryks först. Men jag tänkte försöka göra ett krafttag nu, phu.

Efter lunch väntar en telefonintervju inför en frilansartikel och min älskade pappa som alltid ställer upp och hjälper mig ska passa Maximilian under tiden. Sedan är det bara att rusa hem och möta hantverkaren som ska kolla på en grej i badrummet innan det är dags att hämta barnen och skjutsa A till golfträningen. Ikväll, när barnen somnat, ska jag skriva två artiklar och skicka på korr. Som sagt, vissa dagar får man verkligen veta att man lever 🙂

Önskar er en skön måndag.

Kram

Utvalda inlägg

bottom of page