top of page

Hudiksvall – avkopplande resa med barnen

Vi är nyss hemkomna från Hudiksvall. Har haft några sköna dagar hos vänner. Bara slappat, badat, fiskat, fikat och haft det skönt. Börjar se fram emot hösten och allt som är på gång.


Rofyllt


Det är inte ofta vi åker norrut under sommaren. Kanske inte så konstigt med tanke på att vi har sommarhus i Båstad och ofta tillbringar vår tid där. Men det var väldigt kul att åka upp till Hudiksvall och se lite nytt.

Det blev en blandning mellan en massa aktiviteter och flera timmars häng och prat på verandan medan barnen lekte på tomten. Känner mig så utvilad och redo inför höstens alla händelser.

Än är det en och en halv vecka kvar innan barnens skola börjar, så nästa vecka kommer bli en kombination av arbete och utflykter med barnen.

På tisdag har jag möte med Taras chefredaktör för att gå igenom nya numret som kommer ut i butik nästa vecka. Jag kommer även skriva mer koncentrerat på nya manuset mm.

Men, som alla vet är jag även föräldraledig och kommer fortsätta dela upp min tid mellan föräldraledighet och arbete. Det kommer nog bli tajt till och från men jag får planera och försöka komma in i bra rutiner med lilleman. Just nu är det lite si och så med våra rutiner efter allt resande 🙂

Nu är det däremot bad och umgänge med vänner som väntar för mig och barnen. I kväll ska jag skriva på mitt manus, gå igenom mail, planera in möten och fixa med lite olika saker. Livet rullar på och jag älskar det!

Här är lite bilder från Hudiksvall:
Vin utanför gäststugan på kvällen. (Max vägrade slå ihop sina blå så han fick sitta i vagnen och hänga med oss)Söt kille ?Comments


Utvalda inlägg

bottom of page