top of page

Hur botar man nackspärr? (snabbt)

I dag blev det julmingel hos Printz Publishing efter jobbet. Köpte mig två härliga feelgoodböcker, Jojo Moyes senaste bok och Claire Sandys bok Snöfall, mirakel och frusna hjärtan. Nu är jag extremt sugen på att börja läsa dem. Men innan jag får läsa en endaste rad ur en bok måste jag redigera klart manuset.

Nu till mitt dilemma. Jag har fått nackspärr. En sådan där nackspärr som strålar ner i skulderbladet. Det började som lite molande värk när jag var ute och nu kan jag knappt röra huvudet. Jag som ska sitta fastklistrad vid datorn de närmsta dagarna. Hur fasiken ska man komma ur det här? Vila bort smärtan? Gå till en kiropraktor?

Det kunde inte komma mer olämpligt och jag inser att jag trots smärtan måste skriva för fullt den här veckan. Det är bara att bita ihop. MEN, har någon tips på hur man snabbt kan bli av med nackspärr får ni mer än gärna hojta till. Alla tips mottages tacksamt!

Utvalda inlägg

bottom of page