top of page

Ingen sommar utan att besöka Båstad

Jag har några favoritplatser som vi återkommer till varje år. En av dem är Båstad. En härlig sommarstad på Bjärehalvön. Här kan jag slappna av och bara vara. Dessutom är miljön helst fantastisk.

Just nu sitter jag i sovrummet och skriver och läser medan barnen slumrar bredvid. Vi har hunnit med en massa härliga saker i dag men jag måste säga att det absolut roligaste var att leka tjuv & polis med Patrik och barnen. Har aldrig lekt det tidigare och jag skrattade så att jag nästan kissade på mig. Dessutom hade vi vattenpistoler som gjorde det hela ännu roligare. Grannarna måste ha fnissat åt oss när vi smög runt i buskarna och sedan jagade varandra som galningar med vattenpistolerna i högsta hugg. Hur kul som helst.

Vi har även hunnit med bad, stranden, tennis och handlat rökt lax av en fiskhandlare uppe på åsen. Försökt handla nyplockade tomater på en tomatodling men vi kom försent och dagens skörd var redan såld. Får vara tidigare nästa gång 🙂

Nu ska jag slappa lite till innan det är dags att sova. Efter veckor av intensivt skrivande är det härligt att vara ledig ett tag innan det är dags att fortsätta skriva.

Trevlig kväll


fladerblomssaft

Patrik startade semestern med att göra fläderblomssaft. Perfekt till varma sommardagar!

Comments


Utvalda inlägg

bottom of page