top of page

Julmys och snart nytt år

Första advent och julstjärnorna är uppe i fönstren. Lussebullarna är bakade och den första glöggen uppdrucken. Kvällen har vi tillbringat med vänner och nu laddar jag inför veckan.

December är verkligen en mysig månad. Samtidigt är den otroligt kort. Även om jag tycker det är mysigt med allt julpyssel, bak och umgänge med nära och kära kan jag längta lite till januari och nytt år. Jag tycker det nya året för med sig så mycket ny energi och hopp. Ett helt år som ligger framför en med massor av saker att göra och ta tag i.

Jag började skriva en årskrönika häromdagen men insåg att det var lite tidigt så jag får vänta tills dagarna innan nyår. Nu är det dags att titta på Bron. Sista avsnittet och jag sitter som på nålar. Riktigt bra och spännande serie.

Comments


Utvalda inlägg

bottom of page