top of page

Längtan efter familjen – 6 bra saker med att vara ensam hemma

Fick ett meddelande av Patrik idag. Min lilla bebis hade somnat på filten, mitt i vardagsrummet, i sommarstugan. Även om det är ganska skönt att vara hemma själv några dagar värker det i hjärtat av längtan.


Saknar alla mina barn men att inte träffa sin sex månaders bebis på flera dagar är ganska jobbigt. Vi hör ju lixom ihop, han och jag. Och även om jag gärna kombinerar föräldraledigheten med att jobba så är det allra bästa att ha honom nära.

Men om jag ska lista några fördelar med att vara hemma själv så kommer de här.

6 fördelar med att vara hemma själv

  1. Jag får sova hela natten utan avbrott. (det händer ju inte annars :))

  2. Jag hinner fokusera på en massa måsten, som tvättning, göra ärenden mm.

  3. Jag behöver inte stressa hem som en galning för att inte komma försent till förskolan (och riskera sura sms från personalen för att jag är sen)

  4. Jag hinner träffa vänner (och vi kan faktiskt avsluta samtalen vi påbörjar för ingen avbryter oss)

  5. Jag kan träna en timme utan att någon hoppar på min rygg

  6. Jag kan skriva på mitt nya manus så mycket jag vill efter jobbet.

Men som sagt. Även om det finns en massa fördelar med att vara hemma så är det ändå allra bäst när alla är samlade och tillsammans. Ska bli så mysigt att träffa alla på fredag igen ???

Commentaires


Utvalda inlägg

bottom of page