top of page

Långlunch med författarvän

I dag träffade jag och Maximilian min författarvän Anne-Marie Schjetlein på lunch. Det blev en riktig långlunch med författarsnack men också om livet och en massa annat. Gick riktigt peppad från lunchen. Dessutom är jag så grymt sugen på att skriva just nu. Kanske är det dags att börja skriva på manus nummer tre?


Eftersom författaryrket är ganska ensamt är det alltid roligt att träffa andra som skriver. Dela erfarenheter och prata skrivande. Det peppar och ger inspiration. I dag, efter att ha vridit och vänt på en sak i mitt nästa synopsis, kom jag fram till en lösning. Eller egentligen var det Anne-Marie som kom med ett förslag och plötsligt insåg jag hur jag ska lösa en sak jag gått och grubblat på länge och som påverkar hela handlingen.

Vill även tipsa er om Anne-Maries böcker, Döden den bitterbleka och Döden kvittar det lika. Två psykologiska spänningsromaner. Jag har läst den första och även om jag inte så ofta läser deckare sögs jag in i handlingen och hade svårt att lägga ifrån mig boken. Den är välskriven och spännande. Dessutom berör den mig väldigt mycket. Ett hett sommartips.

Nej, nu måste jag studsa i säng. I morgon är det midsommar och dags för firande på Ekerö. Hoppas ni får en härlig midsommar?

Comentários


Utvalda inlägg

bottom of page