top of page

Magsjuka is in da house

Herregud, vad vi har varit dåliga. Jag, Isa och Ville har legat till sängs med magsjukan från helvetet och fortfarande är vi inte riktigt krya. Nu står vi i alla fall på benen.

Sedan vi kom hem från London har det varit full rulle med jobb, möten, ridning, aktiviteter med barnen och sedan natten mot fredag drabbades vi av magsjuka. Fy för magsjuka. Igår kunde jag knappt röra mig, i dag går jag omkring i myskläder här hemma, läser tidningar, tittar på film, tvättar och försöker få i mig och barnen lite mat trots att våra magar fortfarande inte är helt hundra än.

Jag har massor att skriva och berätta om och jag lovar att lägga upp lite fler bilder från London så snart jag hinner. Nu ska jag försöka äta lite fisk och ris ….

コメント


Utvalda inlägg

bottom of page