top of page

Manusstress, förberedelser inför jul och poddinspelning

Hej på er. Hoppas ni mår bra allihop. Här är det gasen i botten då manuset snart ska vara klart. Nu handlar det om att ta sig till den sista stora vändpunkten och sedan knyta ihop berättelsen. Kul men det gäller att ha koll på alla trådar också, puh 🙂

I morse var det däremot dags för poddinspelning. Bland annat pratade jag och Caroline om när på dagen vi allra helst skriver på våra manus. Tänk så olika det kan vara beroende på vilken situation man befinner sig i. Annars var temat jul och jag som älskar julen tyckte väldigt mycket om att spela in just det här avsnittet. Hoppas ni också ska gilla det.

Jag är ju lite dålig på att uppdatera bloggen men det kommer bli ändring på det framöver då jag har lite planer för bloggen. Men först måste jag skriva klart mitt manus, förbereda mig inför den digitala föreläsningen jag ska ha på Easywrite i december och planera inför nästa kurstillfälle i att skriva feelgood på Folkuniversitetet.

Och så är det ju som sagt snart december. Har redan fått fram en hel del julpynt, men det har sina orsaker (som jag också berättar om i nästa poddavsnitt). Tänk om man alltid kunde ta fram julgranen så här tidigt. Tiden innan jul är ju nästan den bästa och då vill man (jag) maxa myset riktigt ordentligt.

Hoppas ni får en underbar torsdag allihop.

Utvalda inlägg

bottom of page