top of page

Morgon i Spanien

God morgon. Vaknade för en liten stund sedan och har precis ätit frukost uppe på takterrassen. Nu sitter jag med datorn i knäet och ska skriva en stund.

Det har varit så skönt att vara i Spanien den här veckan (om man bortser från myggbett och frånvaro av AC, phu) men i går köpte vi fläktar tills de har lagat AC:en och det var så ljuvligt att sova medan en fläkt svalkade i rummet. Dessutom har myggbetten blivit mycket bättre, underbart.

I dag har jag lovat att visa en av alla stränder vi har här så planen är att skriva en stund på fm, äta lunch och sedan åka till stranden för att skriva igen ikväll.

Jag försöker få minst 6-8 timmar skrivtid per dag. Det blir inte så mycket pool eller utflykter för mig men vi har passat på att åka på kvällen och jag har svalkat mig med ett dopp i poolen mellan skrivpassen. I går kväll var vi i köpcentret, fikade och tittade i affärer. Köpte lite presenter till barnen och de ljuvliga fläktarna. Att vi inte åkte och köpte dem direkt när vi kom hit.

I morgon bitti är det dags att åka hem igen. Saknar mina små och det ska bli mysigt att sparka igång hösten ordentligt. Bokmässan väntar senare i september och manuset ska bli färdigt att visa upp för agent och förlag. Dessutom blir det en del frilansjobb. Härligt!

Comentários


Utvalda inlägg

bottom of page