top of page

Morgonpromenad – bästa starten på dagen

Jag och Max tog en promenad i morse. Superskönt att komma ut och inte känna sig stressad. I vanliga fall är det alltid någon tid vi måste passa men inte i dag. Dessutom är en promenad ett perfekt sätt att starta dagen på. Man får energi inför hela dagen.


Skönt att börja dagen med en promenad med bästa sällskapet 😉


Vi svängde förbi Himlas utförsäljning på Gärdet och jag köpte med mig ett serveringsfat och ett nytt kuddfodral (det där med kuddar som ligger snyggt i soffan utan att slitas på gäller inte hemma hos oss…)

Har fått för mig att jag ska sy nya kuddfodral av en del av tyget som ligger i en stor träkista här hemma. Men, eftersom jag har tusen andra saker som också ska fixas med här hemma ligger det inte direkt högst upp på att-göra-listan.

Det som ska göras i dag är i stället:

  1. Beta av en del artiklar som ska ut på Tara-webben.

  2. Svara på mail och planera torsdagens och fredagens jobb.

  3. Läsa igenom och redigera manus nummer 2.

  4. Göra trolldeg med Alex och Isabelle. Blev så inspirerad av Jessica, som jag studerat journalistik med. Kolla vad fina saker de gjorde, pyssel deluxe 🙂

Comentários


Utvalda inlägg

bottom of page