top of page

Myggbett som håller en vaken på nätterna

Har legat och vridit mig i sängen sedan fyra men till slut gav jag upp. Nu är klockan fem och jag har precis ätit ”frukost” och sitter i soffan och tänker passa på att arbeta med boken en stund.

Anledningen till att jag inte kan sova stavas MYGGBETT från h…tet. Jag satt ute och jobbade sent i förrgår kväll och i går morse var benen full av bett. Och i natt har det kliat, som bara den. Har googlat på vad man ska göra åt dessa eländiga röda märken och ett av råden är ju att man inte ska klia. Men det är sååååå svårt. Fy, vad jag ångrar att jag satt utomhus och jobbade på kvällen. Aldrig mer!

Nej, nu ska jag ägna mig åt mitt manus en stund. Har precis hämtat is från frysen och lindat in i en handduk för att lindra klådan. Hoppas det hjälper för jag börjar bli desperat!

Commentaires


Utvalda inlägg

bottom of page