top of page

Perspektiv – ibland behöver man stanna upp och fundera på vart man är på väg

Ibland händer saker som gör att man får extra perspektiv på tillvaron. I dag var en sådan dag för mig. Jag kommer berätta mer för er vid ett senare tillfälle men just nu måste jag få tid att bara vara.

Det här inlägget blir lite blödigt men det som hände igår har fått mig att fundera mycket på mitt liv och vart jag är på väg. På vad jag vill och inte vill. Det låter så lätt men det är så ofta vi glömmer bort vad som egentligen betyder något. Vi rusar på och hämtar knappt andan.

Just nu vill jag bara bona in mig här hemma. Baka kanelbullar, läsa böcker, dricka te, umgås med min familj, se på filmer, spela spel, krama mina barn extra mycket. Smärtan jag känner kommer blekna med tiden men just nu känner jag bara för att gråta lite till.

Glöm inte att ta hand om dem som betyder något för er. Livet är så otroligt dyrbart.

Comments


Utvalda inlägg

bottom of page