top of page

Skrivarveckan har börjat

God morgon. Nu har min skrivarvecka börjat. Planen är att skriva klart råmanuset den här veckan (innan det är dags att redigera hundra gånger ;)) Ska även försöka få till lite motion och annat.

Morgonen inleddes med frukost på balkongen innan vi tog en promenad ner till havet. Det finns en runda som är cirka 4 km. Den passar rätt lagom i 34 graders värme i solen, phu. Var rätt trött när vi kom tillbaka. Nu sitter jag på balkongen igen, i skuggan, och ska avverka några sidor innan lunch. Sen får det bli lunch och pool innan det är dags för eftermiddagspasset.

Har börjat känna av foglossningar vilket gör att jag försöker ta det rätt lugnt när vi är ute och går. Måste även kolla upp vilken form av träning som är bra. Vill försöka röra på mig så länge det går. Känns viktigt att hålla sig i form både för min och bebis skull. Dessutom vet jag ju hur mycket lättare det blir efter förlossningen om man har en grundkondition.


Spanien Alicante

Utsikten från ena balkongenSpanien Alicante boganvilla

På väg ner till havet. Älskar alla dessa blommor som hänger över murarna.


Comentários


Utvalda inlägg

bottom of page