top of page

Slöa dagar hemma är nödvändigt för att orka med

Oj vad jag och Maximilian har sovit i natt och i dag. Det är nästan så att han sov liiiite för mycket. Ha ha, får man säga det? Men ammar man så KÄNNS det när bebisen inte har ätit på ett tag, aj aj… 🙂


sömn bebis

Maximilian bara sover och sover. Här är han bara några dagar gammal.


Känner mig riktigt utvilad i dag och med tanke på att jag redan hade bestämt att vi skulle ha lite skönt hemmahäng går jag runt i mina blommiga pyjamasbyxor och en skön hoodie.

Att ha hemmadagar, då vi tar det lugnt och inte stressar iväg känns nödvändiga just nu. Vill gärna ha flera hemmadagar i veckan då vi kan skrota runt och ta dagen som den kommer. Då hinner jag med manus, mysa med Maximilian, fixa och greja här hemma och bara vara.

På morgnarna (förmiddagen) ägnar jag ganska mycket tid åt att läsa igenom dagens nyheter och en hel del bloggar som jag följer. Nyheterna upprör ofta nu för tiden (Trump…) och bloggarna inspirerar.

Den enda utmaningen med att sova alldeles för länge är att dagen blir så himla kort. Helt plötsligt är det dags att hämta övriga gänget på skola och förskola utan att man hunnit med särskilt mycket. Men vissa dagar får det helt enkelt bli så.

Har även hunnit kika på lite resor och funderar på att boka en tripp till Spanien senare i vår med barnen. Något som skulle vara riktigt skönt. Ska fundera lite på saken och prata med P om det i kväll. Efter ett år av nästan enbart en massa jobb känns det fantastiskt att dagarna är så flexibla och jag kan lägga upp dem precis som jag känner för – eller med styrning av Maximilian, han är liksom chefen just nu :).

Resten av dagen är planen att hämta kidsen, baka kanelbullar inför Alex brunch på söndag, ta en promenad, fixa ngt gott att äta till middag (får finbesök av min mamma) och sedan ägna några timmar åt manuset. Börjar känna mig lite stressad över att manuset ska vara klart om fyra veckor. Det gäller att gasa på, phu.

Tänkte även skriva lite här på bloggen om hur jag ser på att ha fyra barn. Får många frågor om hur det är att ha fyra barn, men det blir ett eget inlägg.

Ha en härlig onsdag!

Comments


Utvalda inlägg

bottom of page