top of page

Sportlov för de stora barnen – hemmamys för oss andra

Sitter vid köksbordet och arbetar. Har precis svarat på en massa mejl och ska sätta igång med redigeringen av manuset. Max sover i sin säng (håll tummarna för att han fortsätter sova en stund) och mormor läser saga för Ville.


naturhistoriska museet

Söndagens besök på Naturhistoriska var lyckat…


Vi är ensamma den här veckan eftersom Patrik och de ”stora” barnen är i fjällen med tre andra pappor och deras barn. Kände att det inte riktigt var läge att släpa upp en sju veckor gammal bebis till fjällen när jag själv dessutom är opererad och inte kan åka skidor.

Vi har det hur bra som helst här hemma, gör utflykter, umgås med vänner och med mormor. Men nu, peppar, peppar, sover alla barnen och jag ska försöka jobba resten av kvällen. Ligger såååååå mycket efter med manuset och måste bränna av en hel del. Det blir lätt så när bebis styr tiden och hur mycket man kan jobba och inte.

Samtidigt är det otroligt mysigt att vara med Max. Han är så glad och blir allt mer närvarande och medveten om allt som händer runt omkring honom. Allra nöjdast är han på morgonen när han precis har vaknat, han ger små ljud i från sig och ler när man pratar med honom, underbart.

Men nu är det som sagt dags att sätta igång med jobbet. Jag fick även lite tid mitt på dagen då jag bokade in intervjuer till några frilansartiklar. Och i slutet på veckan är det dags för möte och besök på Bonnier. Ska bli kul.

Ha en fin kväll allihopa!

Comments


Utvalda inlägg

bottom of page