top of page

Storhogna levererade hela vägen

Åh, vad glad jag är över den här helgen. Att vi fick fyra dagar tillsammans uppe i fjällen. Att allt gick så bra och att jag känner mig så utvilad.


Visst, allt var inte rosenskimrande, Ville var sur som en citron över att behöva vandra och Maximilians blöjor visade sig ha blivit för små vilket innebar att de läckte VARJE  natt, med andra ord står att köpa nya blöjor högst upp på listan.

MEN, vi umgicks och hade det supermysigt tillsammans, vi vandrade i fantastisk vacker natur, bodde jättebra och barnen var supernöjda. Inte ens Vilhelm ville åka hem i morse.

Gillar naturen här uppe. Det karga och avskalade landskapet. Färgerna. De vackra höstfärgerna av gult, orange och rött. Och vilken njutning det var att sjunka ner i ett varmt bubbelbad efter en lång tur på fjället.

Helgen har verkligen gett ny energi, avkoppling och härligt umgänge med familjen. Dessutom har jag fått väldigt mycket gjort med manuset. Något som känns jättebra då jag har MYCKET att redigera innan deadline om några veckor.

Nu är vi snart hemma i Stockholm igen och då väntar lite kvällsjobb och planering inför resten av veckan. ?

Utvalda inlägg

bottom of page