top of page

Söndagsmys med familjen och Linas matkasse blev en flopp

Linas matkasse blev en flopp. Morgondagens huvudingrediens saknades och på kundtjänst fick jag veta att de drar av pengar på fakturan men att jag måste gå och handla det som saknas själv. Det var ju lixom det jag ville slippa genom att beställa Linas Matkasse. Ja ja, nu är det som det är och vi får gilla läget.

Annars har det varit en bra dag. Patrik skulle egentligen ha åkt skidor med Isabelle och Alex men det blev inställt så vi åkte till Naturhistoriska museet i stället. Spanade på dinosaurier, läste om klimatet och tryckte i oss alldeles för mycket fikabröd. Jag försöker ju hålla igen med fikabröd, godis och andra snabba kolhydrater men i dag fick det bli som det blev. Tror på att ha någon ätardag varje vecka och sedan vara mer återhållsam med ”onyttiga saker” resten av veckan. För mig blir det mer balans än om jag aldrig får äta kakor eller godis.

I dag har vi även hunnit jobba en del med arbetsrummet. Släpat möbler mellan rummen och handlat supersnygga kuddar på Mio. Det ska bli så kul att visa er resultatet sen. De senaste timmarna har jag legat i sängen och arbetat med mitt nya manus men också läst min väns manus. Har huvudvärken från xxxx och ska snart sova. Men först lite mer jobb innan det är dags att släcka lampan.


linasmatkasse

En flopp men jag hoppas att recepten är goda 🙂


hostlovet

Hittade en bild från höstlovet. En underbar höstpromenad på Bjärehalvön.

Utvalda inlägg

bottom of page