top of page

Tidigt frukost på Tösses med vän

Startade dagen med en tidig frukost på Tösses med en vän innan jag promenerade hem för att gå till skolan med Isabelle. Att sno åt sig lite egentid med vänner här och där är guld värt.


Med fyra barn, ett frilansjobb att sköta och en man som arbetar mycket är det nästan alltid full rulle hos oss. Det är aktiviteter, bebis, redigering av manus, frilansjobb, kompisträffar för barnen, fix med hemmet och en massa annat som ska roddas med.

Ibland är man helt slut och orkar knappt resa sig från soffan när klockan är sju på kvällen. Andra gånger, om man fått sova mycket, kan man sitta uppe till sent för att jobba, fixa med blogg eller greja med manuset.

Men lika viktigt som det är att få ihop vardag med barn, bebis och jobb. Lika viktigt är det att sno åt sig lite egentid här och där. Jag tycker jag är ganska bra på det men det är svårare under perioder med tajta deadlines. Då skalas allt bort förutom familj och jobb. Under de perioderna arbetar jag intensivt under all ledig tid och öppnar inte ens en bok 🙂

Men i dag blev det i alla fall en frukost med en vän. Att träffa en kompis innan dagen startar för en promenad eller frukost är toppen. Eller göra aktiviteter tillsammans med andra familjer. Ett bra sätt att hinna umgås med sina vänner och samtidigt ha familjen med.



Hämtade Isabelle och Maxen för att gå till skolan vid 08 🙂


Utvalda inlägg

bottom of page