top of page

Uppsala högar – en feelgooddrömEfter flera uppbokade helger fick vi en ledig helg hela familjen och bestämde oss för att åka på utflykt till Uppsala högar. Jag var där som liten och minns hur jag brukade springa upp och ner för kullarna. Eftersom marken slits av alla besökare var några av kullarna avstängda och det gick i stället att promenera vid sidan om.


Är så glad att vi åkte till Uppsala högar. Hela familjen hade en underbar eftermiddag tillsammans, vi fikade, promenerade och umgicks. Dessutom hade barnen mobilförbud så ingen gick och stirrade ner i någon skärm.


Ärligt talat är jag superless på dessa skärmar. Som tar så mycket fokus, energi och ibland till och med får oss att må dåligt. Försöker själv dra ner på skärmtiden, något som ibland inte är helt enkelt, puh.


Hur som helst, en fantastisk dag som jag kommer bära med mig länge :)Comments


Utvalda inlägg

bottom of page