top of page

Ut på tur, aldrig sur – StorhognaVilken dag vi fick på fjället. Det blev en underbar dagstur med fantastiska naturupplevelser och härliga fikastunder (det blev några stycken ;)) i solen. Har gått över en mil idag, längs steniga leder, över kalfjället och genom björkskogen. Stannade vid vattenfallen vid Fallmoran och blev nästan sugen på att ta ett dopp i det kristallklara vattnet.


Anledningen till att vi är i Storhogna är för att jag gav resan till min mamma när hon fyllde 60. Eftersom jag och familjen har varit här tidigare, och jag verkligen gillar konceptet med fjällvandring och att bo på hotell med spa och halvpension, kändes det som en perfekt present. Varje morgon packar vi med oss matsäck innan vi gör dagsturer till olika fantastiska platser. När vi är tillbaka väntar spa och vila innan kvällens middag. Ett perfekt upplägg.


På resan hit kom jag på två nya idéer till min nya bok (som kommer ut nästa år). Det är så kul när de där idéerna kommer. När som helst och var som helst ifrån. Ofta är det ju så att kreativitet och nya idéer kommer när man vilar. Och det är nästan alltid så för mig. Är väldigt sugen på att ta tag i mitt nya manus när jag kommer hem igen. Har gjort ganska mycket förarbete plus skrivit några scener redan men från och med torsdag kommer jag jobba fullt ut med nya manuset.


Nu är det snart dags för middag. Önskar er en härlig kväll och bjuder på lite bilder från dagen:


Kalfjället, så vackert med enorma vyer!Fina mamma som fyllde 60 förra året. Så fint att vi kom iväg i år!Satt här en lång stund och bara njöt av vattenfallen och naturen.

Comments


Utvalda inlägg

bottom of page