top of page

Viktig att ta ledigt när yrselattackerna blir fler

Det här med att gå in i väggen. Det verkar vara så vanligt. Själv börjar jag få små korta yrselattacker ibland och med tanke på att jag var nära att krascha in i väggen för några år sedan inser jag att jag måste dra ner på tempot.

Extra kännbart blev den här stressen när jag trodde att jag hade kastat en webbtidnings alla artiklar. PANIK!!!! Dagen började med ett rejält adrenalinpåslag, men som tur var det falskt alarm, phu! Dessutom har jag ju tre underbara barn som jag vill hinna umgås med så mycket som möjligt och som behöver sin mamma.

Just nu är det i alla fall ledighet för mig. Vi åkte ner till Båstad igår efter jobbet och det var så härligt att kliva ur bilen strax efter midnatt, höra havets brus, se upp mot en stjärnklar himmel och lysande måne.

I morse vaknade jag till sol och blå himmel och för första gången på länge hade jag sovit djupt och utan att drömma om jobbet. Även om planen är att jobba lite med boken i helgen så är det ändå avkoppling för mig. Att sitta och skriva på en berättelse som jag verkligen känner för.

Jag och Patrik har en date i dag så vi reste ner till Köpenhamn under eftermiddagen. Nu har vi tagit in på hotell och slappar för fullt.

Inser hur sällan vi två får tid att verkligen prata och umgås med varandra. Oftast är hela familjen med eller så är det sent och man är trött. Men i dag har vi hunnit prata, umgås och haft det super.

I morgon åker vi tillbaka till Båstad och stannar i några dagar innan det är dags att resa hem till Stockholm igen.


jagochP_fargan_kopenhamn2016

På väg från Helsingborg till Danmark med färjan. Isabelle hade sagt till farmor att mamma och pappa ska ha en romantisk kväll tillsammans! Söta tjejen.


hotell_sangen

Att bo på hotell är så himla härligt. Patrik hade bokat en svit så jag vill helst inte gå utanför dörren förrän det är dags att checka ut i morgon.


hotellrum_jag_kopenhamn_2016

Vardagsrum, sovrum, stort badrum med dusch, badkar och egen toalett. Fri minibar och tillgång till loungen (som vi redan besökt och mumsat i oss plockmat och champagne). Efter några slitsamma veckor är det här himmelriket. Att hinna andas, ta det lugnt och bara njuta. I morgon hoppas jag att vi hinner promenera lite i Köpenhamn innan det är dags att åka hem till småttingarna.

Comments


Utvalda inlägg

bottom of page