top of page

Vinförvaring, wienerbröd och ”måsten” i Köpenhamn

God morgon. Har sovit som en stock hela natten, så skönt att känna sig ordentligt utvilad på morgonen. Nu väntar en promenad innan vi åker hem.

På väg till frukosten fick jag syn på den här vinförvaringen och var tvungen att ta ett kort. Jag gjorde ju ett jobb om vinkällare till en webbtidning för ett tag sedan och inser att jag blivit lite insnöad på ämnet sedan dess. Kul att se hur olika personer/hotell har gjort 🙂


vinforvaring_mariott_danmark_2016

Den här vinförvaringen var ju rätt cool tycker jag. Snyggt med olika ljus. (Marriott hotell i Köpenhamn)

Wienerbröd ett måste när man besöker Danmark 


hotellfrukost_marriott

Frukosten var ingen höjdare jämfört med andra hotellfrukostar jag ätit tidigare. Men visst måste man börja dagen med ett wienerbröd om man är i Danmark.

Vi hörde några personer prata om vad de skulle göra för sightseeing och jag inser att vi inte har bestämt något alls. Det blir en promenad i stan innan vi åker hem i alla fall. Det man ”borde” se/göra är enligt en webbguide jag precis hittade:

1. Besöka Tivoli (det är stängt men vi kan ju promenera förbi) 2. Promenera i Christiana och Nyhavn (jag tror vi kommer promenera lite i Nyhavn) 3. Se den lille havfrue (såg den när jag var på tågluff för hundra år sedan så det kanske räcker om vi inte råkar ramla över den).

Fortsättning följer…

コメント


Utvalda inlägg

bottom of page