top of page

Vissa frilansuppdrag är helt klart roligare än andra

Hela förmiddagen ägnades åt redigering av 24 goda gärningar. På eftermiddagen var jag däremot tvungen att lägga manuset åt sidan för att göra ett roligt frilansuppdrag.

Det blev en tur ut mot Norrtälje och Hallstavik till min vän Karin som har får och lamm precis utanför husknuten. Förutom att jag fotade inför artikeln jag ska skriva tog Karin några bilder på mig och Maximilian i fårhagen.

Maximilian var väldigt nyfiken på fåren och lammen men han höll sig nära mig, sötisen. Är så glad över att jag kunde kombinera mitt frilansuppdrag med lite kompishäng. Jag och Karin har inte setts på väldigt länge så det var härligt att prata ikapp oss en stund, äta middag och låta barnen leka innan det var dags att fara hemåt igen.

Nu har jag suttit och skrivit rent artikeln plus jobbat med en annan tidning som jag precis blivit redaktör för. I morgon väntar en heldag med manuset igen, plus en ny intervju inför en annan artikel jag ska skriva. Likaså blir torsdag helt vikt åt 24 goda gärningar innan det är dags att lämna in manuset till min fina förläggare Jennifer.

Det kommer bli många fler redigeringsvändor men för varje runda blir manuset lite mer klart, vilket känns jättekul och spännande.







Utvalda inlägg

bottom of page