top of page

Mitt 2017 och resan framåt – avslut, fortsättning och ny början

Efter mer än en månad är det dags för ett inlägg här på bloggen. Mycket har hänt den senaste månaden och lusten och tiden har inte riktigt funnits där. Men nu är snart 2017 till ända och inför 2018 vill jag se framåt och fortsätta den fantastiska resa som påbörjades tidigare i år. 2017 var ett fantastiskt år på många vis, men också sorgligt.

Här är mitt 2017 och mina tankar kring 2018: 

NY FAMILJEMEDLEM


Den absolut bästa händelsen under 2017 var såklart att vår fina son Maximilian föddes. 9 januari blev han en del av vår familj. Vår lilla fina kille som nästan alltid är glad och nöjd. Som älskar sina syskon och är hela familjens älskling ❤️

BOKPROJEKT – DRÖMMEN BLEV SANN


År 2017 var året då jag skrev tvåboksavtal med Norstedts. En dröm som blev verklighet. Hela hösten har jag slipat på min feelgood-roman som kommer ut i juni 2018. Jag har även börjat skriva på bok nummer 3 och under 2018 ska även den bli klar. Har ytterligare ett bokprojekt som jag vill genomföra under 2018 så det är mycket som händer just nu. Älskar att skriva och kommer alltid fortsätta skriva berättelser. Det är mitt liv och stora passion.

BALANS & TID FÖR NÄRA & KÄRA


I november inträffade något oerhört sorgligt, min farmor gick bort. Trots att hon var 95 år, sjuk och sängliggande sina sista fyra veckor var jag ändå inte förberedd. På sorgen och saknaden. Att min fina underbara farmor, som funnits i mitt liv sedan jag var liten plötsligt inte finns här längre. Bara tanken på att aldrig mer få träffa eller prata med henne gör oerhört ont.

När min farmor gick bort blev jag oerhört ledsen och många tankar väcktes till liv. Tankar kring livet, familjen och tiden vi har tillsammans. Inför 2017 skrev jag att jag ville ta det lugnare och få mer balans i vardagen. Något som gick sådär. Nu känner jag att det är viktigare än någonsin att 2018 blir ett år med bättre balans. Både för min skull men också för min familjs. De är de viktigaste personerna i mitt liv och jag vill inte vakna upp en dag och känna att jag missade värdefull tid med dem.

UTFLYKTER & RESOR


Under 2017 var vi i Paris, Spanien, Hudiksvall och Båstad. Vi fjällvandrade i Storhogna och hittade på många roliga utflykter. Alla resor under året har varit otroligt härliga och gett mycket tid för umgänge med familjen. Under 2018 vill jag fortsätta hitta på roliga saker tillsammans. Fjällvandra, åka skidor, resa till Spanien, göra utflykter hemma och på nya platser.

HÄLSA


Ärligt talat har det varit sådär med den saken under 2017. Visst har jag försökt äta hyfsat bra men det har nog slunkit ner liiiite för många godbitar. Träningen har det också varit si sådär med. Det har blivit några promenader, en del ridning och lite styrketräning men alldeles för lite.

Vill gärna skylla på tidsbrist men det handlar egentligen om prioritering, som Rachel Brathen (yogagirl) sa i en podd. Så 2018 ska jag prioritera min hälsa ännu mer. Och jag har dessutom ett mål, phu. Att springa ett lopp i höst. Återkommer till vilket 😉

ANNAT Har även en massa annat som jag vill göra under 2018 men det låter jag förbli osagt här på bloggen.

Jag hoppas ni vill följa med mig på min resa. 2018 kommer onekligen bli ett otroligt spännande år. Mycket böcker och skrivande men också mycket annat kul. Som jag längtar.

All kärlek från mig till alla er ❤️

GOTT NYTT ÅR ?

Comments


Utvalda inlägg

bottom of page