top of page

Paus från sociala medier – nya tankar och mer bloggande

Vilken härlig julhelg det blev. Vi har tagit det lugnt, promenerat långa promenader med Sigge, ätit massor av god mat, tagit en cykelutflykt (ja, vädret har ju varit mer vårlikt än vinterlikt ;)), spelat tennis, varit på bio, träffat släkt och vänner och bara vilat.

Jag har även ägnat manuset en del tid varje dag och jippi, jag börjar komma riktigt långt med handlingen. Känns så himla bra. 

Men det bästa av allt har nog varit att jag tog en paus från sociala medier under några dagar. Något som har gett mig en funderare. För jag har slappnat av på ett helt annat sätt än tidigare, jag har hunnit med så mycket mer och varit mer fokuserad på andra saker.

I stället för att sitta djupt försjunken i mobilen och slösurfat har jag tittat ut genom fönstret när vi åkt buss, blivit mer medveten om saker runt omkring mig. Jag har till och med glömt mobilen hemma. Och inte saknat den!

Det här har fått mig att inse hur beroendeframkallande mobilen och sociala medier är. Därför har jag bestämt mig för att hitta ett nytt förhållningssätt till sociala medier. Jag vet inte riktigt hur än men det får jag klura lite på. Och så vill jag skriva mer inlägg här på bloggen. Den senaste tiden har jag börjat följa en del bloggar och jag tycker det är så mycket roligare än att bara se en bild och en kort text. På en blogg finns det mer utrymme för berättelser, tankar och inspiration. Mer djup. 

Så, nu måste jag ju fråga er. Finns det något ni är nyfikna på att veta mer om. Vad vill ni att jag ska skriva om? Tips? Tankar? Idéer? Kommentera gärna. 

Utvalda inlägg

bottom of page