top of page

Små enkla saker kan göra underverk – Alla hjärtans dag

Jag har en vän som är expert på att visa sina vänner hur mycket de betyder för henne. Efter det som hände förra veckan skickade hon ett fint vykort till mig. Hon kommer alltid ihåg namnsdagar och på alla hjärtans dag brukar hon köpa en liten godisbit eller skicka ett kort. Små enkla saker som betyder så mycket.

Hon har funnits i mitt liv sedan vi var små och hon är en av mina allra närmsta vänner. En sådan vän som man vet finns där i vått och torrt och som jag kan prata om allt med.

Jag är så tacksam för att hon är min vän och jag vill skicka extra mycket kärlek och omtanke till henne i dag för att jag vet att hon behöver det just nu. Liksom jag behöver det i bland.

Tack för att du är min vän och för att du finns i mitt liv!


karlek_unsplash_februari2016

Comments


Utvalda inlägg

bottom of page