top of page

Stor skillnad på att fylla 28 och 38

Att fylla år är härligt. Men det är stor skillnad på att fylla 28 och 38. Plötsligt är man mer medveten om hur åren rusar iväg och tiden då man längtade efter att bli ett år äldre är förbi. I stället vill man gärna att tiden ska sakta in och gå liiite långsammare.


Ett år äldre på kvarterets fik. Efter sång och presenter fick jag en stund för mig själv för att arbeta med manuset. Bästa presenten ❤️


Även om det inte är lika himlastormande att bli ett år äldre är jag så otroligt nöjd med var jag befinner mig i livet just nu. Jag känner att jag har landat, är mer lugn, trygg och tillfreds med mig själv än vad jag kanske var för femton år sedan. Jag njuter mer av nuet och är väldigt nöjd med mitt liv, min familj, jobb och vänner.

De senaste tio åren har inneburit stora förändringar i mitt liv. Jag har blivit fyrabarnsmamma, gift mig, tagit examen i journalistik med multimedia, börjat arbeta som journalist och webbredaktör, skrivit min första bok och nästa år kommer min andra bok ut i bokhandeln.

Dessutom finns det fortfarande så mycket som väntar i framtiden. Så mycket att göra och uppleva. Så i dag tänker jag njuta till max av min födelsedag och fortsätta njuta av livet ?

Comments


Utvalda inlägg

bottom of page