top of page

Vi börjar skapa julstämning och handla till bebisen


julkrans

Foto: Unsplash.com


Jag och mannen fick en barnfri eftermiddag när alla kidsen var hemma hos mormor och morfar och julbakade. Det blev en lunch på tu man hand och shopping av julklappar, bebisprylar och en ny fin julgran.

Tänk att det bara är tre veckor kvar till julafton. Om jag ska vara ärlig har julstämningen inte riktigt hunnit infinna sig än men det är mysigt att handla till barnen, köpa julgran och uppdatera förrådet av julkulor. Granen brukar gå i rött och guld (med lite inslag av annat också eftersom allt som barnen vill ha i granen får också ta plats i granen).

Nästa helg ska vi pynta ordentligt här hemma. Något jag tycker är extra mysigt är att planera maten, baka och fixa. Därför står även en Kitchen Aid högt upp på önskelistan (det är ju roligt att laga mat året om).

Vi fick även med oss en tripp trapp trull stol till mini (med bebisinsats), en ny madrass till Stokkesängen, lite bebiskläder, nappar, flaskor och en napphållare från Elodie Details. Mycket nöjd med våra inköp.

Nu saknas bara bilstol, bebismatta/filt (som man lägger på golvet och barnet kan kika på en massa skojiga prylar) och lite saker till mig som amningsprylar mm. Det som är skönt nu är att vi har mer koll på vad vi verkligen behöver och vad vi kan vara utan.

Nu ska jag fortsätta redigera manuset. Är riktigt nöjd med helgens arbetspass. Ha en fin söndagskväll!

Utvalda inlägg

bottom of page